Commentaren: 24
 • #24

  Sandra Hakkers (maandag, 16 mei 2022 09:25)

  Wij zijn heel blij dat wij een opvouwbare rolstoel hebben kunnen huren voor onze moeder die slecht ter been is. Mijn moeder van 82, zus en ik hebben genoten van een weekje Costa del Sol en dankzij de rolstoel heeft mijn moeder ook van onze dagtripjes ten volle kunnen genieten.
  De service was fantastisch! Makkelijk afspreekpunt, flexibel in tijdafspraak, geweldig!
  Heel veel dank nogmaals!

 • #23

  Marieke Jonker (vrijdag, 23 juli 2021 11:49)

  Tijdens onze vakantie in Zuid Spanje heeft Miranda onze zoon verzorgd en begeleid.
  Wat een goede zorg, Miranda is gewoon top ! Zeer vriendelijk, heel leuk toe naar onze zoon, flexibel , en ook echt professioneel in haar werk.
  Ze doet dit met veel liefde .
  Wij komen zeker terug en vragen Miranda dan weer de zorg en begeleiding te doen.
  Nogmaals bedankt ! Lieve groeten ook van Jasper , familie Jonker

 • #22

  Peggy Nicholson (donderdag, 01 juli 2021 11:50)

  In March 2021 I fell in my house and fractured a vertebrae and became bed ridden for over a month and Miranda who was working with a client locally became my carer, visiting twice a day.
  She has nursed me back to health and now 3 months later I am walking and although Ibstill wear a brace should be signed off by the hospital in a months time. Miranda is a wonderful caring person and I couldn’t have recovered so quickly without her. She also provided all the aids we needed. Thank you Miranda, a true friend xx

 • #21

  Erika Voss (zondag, 22 maart 2020 09:35)

  Wij konden eigenlijk alleen maar naar Nerja komen, omdat we er verzekerd waren van nederlandstalige thuiszorg. Ik ben rechtszijdig deels verlamd en afhankelijk van een rolstoel. Miranda heeft mij elke ochtend geweldig geholpen, zodat ik een goede start van de dag had. Toen halverwege onze vakantie de corona-verplichtingen van kracht werden, bleef zij opgewekt en betrokken. Alle lof!
  22-03-2020

 • #20

  Fam Marc uit Brugge (maandag, 16 maart 2020 12:12)

  Mijn man en ik komen reeds een paar jaar "overwinteren" in Algarrobo.
  Wij nodigden dit jaar mijn moeder uit voor een weekje. Mijn moeder is 82 en hulpbehoevend.
  Dankzij Miranda heeft mijn moeder hier een fantastische week gehad!!!Miranda kwam al om 7.30 s'morgens met een grote" smile" en vol energie in ons appartement om moeder te helpen. Zo konden we nog vele dingen met ons moeder ondernemen .
  Ze had zelfs tijd voor een "bakkie" koffie en een babbel. Dat was echt FANTASTISCH.
  Als je hulp nodig hebt als je in de buurt bent, onthou 1 naam MIRANDA...een schat!!!Oprechte dank en respect!!!

 • #19

  Wil Jacobs (woensdag, 05 februari 2020 13:46)

  Tijdens de herfstvakantie zijn mijn man, zoon, schoondochter en 3 kleine kindjes weer met vakantie geweest in aparthotel Marinas de Nerja. Ondanks de hersenbeschadiging met ernstige mobiliteits problemen van mijn man hebben wij van een heerlijk ontspannen vakantie kunnen genieten. Miranda, wij hebben het geweldig gevonden zoals je met de hulpbehoevendheid van mijn man omging, maar ook je zorgzaamheid voor mij als mantelzorger heb ik als een warm bad ervaren. daarvoor onze hartelijke dank. Als het even kan zie je ons in de herftsvakantie weer.

 • #18

  Ad en Jose Bressers (maandag, 14 oktober 2019 20:48)

  08-09-19 /22-09-19
  Na 2.5 jaar na het ernstig hersenletsel van mijn vrouw wilde we toch weer op vakantie . Door een goede kennis kwam ik op de site van costacareappartement Ik kwam in contact met Miranda en zodoende hebben we de stap genomen , Miranda is een zeer lieve en zorgzame vrouw en vooral heel veel ervaring in de zorg, die mijn vrouw elke dag kwam verzorgen in hun zeer goed en proffesioneel aangepaste appartement . Miranda en haar zeer technische man Ad heeft voor ons een onvergetelijke vakantie gezorgd. Dit is zeer zeker een aanrader voor mensen met een beperking of in een rolstoel, alles is er aanwezig echt Toppie !!!! Nogmaals super bedankt hiervoor namens Jose en mij. Wellicht tot ziens.....

 • #17

  Peter (vrijdag, 28 juni 2019 17:28)

  Miranda hat unsere Mutter mehere Wochen betreut. Sie ist sehr liebevoll und profesionell. Durch Ihre Hilfe konnten wir unseren Urlaub genießen. Unsere Mutter hat sich sehr wohl gefühlt, Ihr gesundheitlicher Zustand hat sich durch die tolle Versorgung sogar verbessert.
  Wir können Miranda und Ihren Mann Ad, nur empfehlen, würden jederzeit wieder die Betreuung von Ihnen durchführen lassen. An dieser stelle nochmals Herzlichen Dank.
  Liebe Grüße von Ursula, Petra und Peter.

 • #16

  Cor en Vera (donderdag, 30 mei 2019 15:09)

  Wij zijn zo goed geholpen door Miranda en haar man Ad, om voor ons een rolstoel en stokken te regelen. Mijn man was erg hard gevallen en zijn enkel op 3 plaatsen getrokken. We zijn door hun naar en van het ziekenhuis gebracht en gehaald. En dan niet te vergeten Cornelius (Cor), die heeft ons naar het vliegveld gebracht. Met zijn Spaans heeft hij gezorgd dat we begeleiding kregen van het grondpersoneel. Dikke pluim

 • #15

  Wim Zwanenburg (dinsdag, 14 mei 2019 21:48)

  Tijdens onze vakantie in Torre del Mar had mijn zwager een rolstoel nodig in verband met de ziekte van Parkinson. Vooraf hadden wij de rolstoel gereserveerd bij Miranda en een aflevertijdstip afgesproken. Stipt op tijd stond Miranda voor ons klaar met de rolstoel bij ons appartement. Een voortreffelijke service zodat je bij de reisbegeleiding van je reisgenoot daarover geen zorgen hoeft te maken. Na de huurperiode is de rolstoel weer exact volgens afspraak bij ons appartement opgehaald. Fantastisch deze dienstverlening in het buitenland op de manier die we in het thuisland gewend zijn. Petje af Miranda

 • #14

  Ton Lammers (maandag, 25 maart 2019 16:02)

  Tijdens onze vakantie in Torrox Costa, ben ik gevallen en had loopkrukken nodig. Via internet bij Miranda van Algarrobo terecht gekomen. Na telefonisch contact werden de krukken heel snel bij ons vakantieverblijf bezorgd. Ook mocht ik de krukken mee nemen naar Nederland, zijn inmiddels natuurlijk alweer teruggestuurd. Perfecte service, bedank Miranda! Ton

 • #13

  Rafael Sánchez (zondag, 10 maart 2019 10:50)

  Despues de haberme caido en la piscina sin agua,el resultado fue, Femus,Rodilla,y codo fracturados.
  Por mediacion de nuestro vecino,Peter, tuvimos contacto con Thuiszorg de Miranda.
  Cuatro meses y medio me a asistido profecionalmente y amigablemente. y por tal motivo quedamos contentisimos.
  Nos ha ayudado con diferentes atributos.
  Yo aconsejo si necesitan ayuda llamar a Thuiszorg, donde Miranda os ayudara profecionalmente y con cariño.
  Miranda muchas gracias por todo.
  Nuestra apuesta sigue en vigor,
  Rafael y Willy

 • #12

  Geertje en Roland (woensdag, 19 september 2018 20:17)

  Hartelijk bedankt voor het zó snel kunnen verzorgen van een rolstoel. Jullie bieden adequate, professionele en zorgvuldige hulp.
  Dank je wel Miranda!

 • #11

  Palmans-christiaens nicole (vrijdag, 10 augustus 2018 22:20)

  Dank zij het kunnen lenen van simpel een rolstoel die we dit jaar op vakantie nodig hadden, heb ik mijn vrouw overal kunnen duwen waar we ook naar toe wilde gaan. Een dikke pluim voor jullie diensten en timing.Reuze bedankt. Al enkele verhuurbedrijfjes van woningen hebben mij jullie website al gevraagd en bekomen.

 • #10

  Fam. Nijmeijer (zondag, 06 mei 2018)

  Via via kwamen we in contact met thuiszorg Allorobbo. We wilden voor een week een rolstoel huren om te kunnen gebruiken voor onze meivakantie in Nerja. Het mailcontact verliep zeer helder en voorspoedig. Ook ter plaatse werden afspraken op een menselijke manier nagekomen. Het geleverde materiaal was dik ik orde. We kunnen deze orgatisatie van harte aanbevelen voor een ieder die in de omgeving (tijdelijke) hulp nodig heeft.
  We wensen jullie veel succes met het goede werk dat jullie doen.

 • #9

  Kathleen Murray (dinsdag, 17 april 2018 08:16)

  March 2018, Nerja

  Miranda made our 4 week holiday in Nerja possible otherwise we may have had to return home. She came for 2 hours a day to feed and shower my sister who requires full time care, giving me a much needed break. Thanks for your help, we are so grateful. Kathleen and Bridie

 • #8

  Desiree Grizell (dinsdag, 27 maart 2018 13:58)

  Mijn ouders zijn 6 maart voor een maand naar Nerja vertrokken. Na 5 dagen was ziekenhuisopname van mijn vader in Malaga en een operatie onvermijdelijk.
  De operatie was 16 maart. Ikzelf ben ter ondersteuning van mijn moeder via zorgverlof ingevlogen.
  Omdat het aanvankelijk na ontslag nog enige tijd zou duren, moest er thuiszorg geregeld worden om de dag-dagelijkse maar ook wondverzorging goed en vertrouwd te laten verlopen.
  Nou dat is absoluut gelukt via Miranda van Tiel, een zeer alerte en zeker van ervaring doorspekte mevrouw. Zij geeft iedereen een goed gevoel dat de benodigde zorg op een goede manier ingevuld wordt.
  Niets is haar teveel. Mochten wij in de toekomst zelf thuiszorg nodig hebben dan zullen wij zeker een beroep op haar doen. Ook zullen wij haar bij diegenen die het nodig hebben aanbevelen.
  Namens L. Koenen en L. Koenen-Vos
  Desiree Grizell

 • #7

  Dimph Jansen (zondag, 31 december 2017 10:41)

  Noch geen 3weken na onze aankomst uit Z .Africa werd ik ernstig ziek en had een grote hersen operatie.
  Dank mijn dochter werd Miranda op facebook gevonden en bij thuiskomst was er een rolstoel een toilet verhoger en werd mijn haar heerlijk door Miranda gewassen .
  Wij hadden opeens heel snel hulp nodig en mijn dochter vond haar ook op Facebook ook een nederlandse
  My man ging naar de Huisarts met een nederlandse vertaler (mijn mam is engels- tallig )
  Wij zijn zeer dankbaar voor al de steun en wens allen sukses Dimph en Wayne

 • #6

  Corrie Warnaar (donderdag, 02 november 2017 20:49)

  Door een verkeerde beweging kon ik van het ene op het andere moment vrijwel niet meer lopen. Omdat ik toch nog wilde genieten van mijn paar laatste dagen vakantie, ben ik gaan zoeken op internet naar een rolstoel. Zo kwam ik bij Miranda terecht. Ik belde op zaterdag en zelfs in het weekend werd de rolstoel binnen een uur gebracht.
  Deze werd ook weer netjes opgehaald. Wij zijn verliefd geworden op de omgeving van Torrox en hopen nog vele jaren er naar toe te gaan op vakantie. Dan is het een hele geruststelling te weten dat je bij medische problemen terecht kan bij Miranda ( en haar man)

 • #5

  Dien Sannes (maandag, 10 juli 2017 13:43)

  Als gevolg van mijn ziekte ben ik rolstoel gebonden. Kan niet meer lopen, praten, eten en drinken. Door deze ziekte is een ernstige wond ontstaan die elke dag verzorgd moet worden. De wond- en sondeverzorging wordt door Miranda professioneel gedaan.
  Zij is een lieve en meelevende vrouw die haar vak verstaat en laat het niet bij de wondverzorging alleen, zij doet bij mij ook persoonlijke verzorging en dat hoeft ze niet te doen.
  Ik ben in Algarrobo/Mezquitilla per jaar 2 keer 3 maanden. Miranda heeft mij inmiddels 4 x 3 maanden verzorgd. Ik ben blij en uiterst tevreden met Miranda en kan haar zeer aanbevelen.
  Dien

 • #4

  Alex Hoyos from Brussels (maandag, 19 juni 2017 18:09)

  J'ai eu besoin de ses services pendant 3 mois.
  Elle est venue tous les jours à 9.00
  Très aimable et serviable
  A recommander

 • #3

  Annemie Reybrouck (zaterdag, 15 april 2017 14:26)

  Door een enkelbreuk met operatie kwam mijn reis naar Nerja in het gedrang. Gelukkig kwamen wij via de tussenkomst van 'thuiszorg Costa del web', terecht bij Miranda van de 'thuiszorg Algorrobo'. Zij leverde ons prima service door het verhuren van een rolstoel die ze zelfs aan ons vakantieadres kwam leveren en ophalen. Prima service en heel vriendelijke mevrouw!

 • #2

  Bianca en Chris vanuit Torre del Mar (woensdag, 20 juli 2016 14:05)

  Onze moeder werd na een volledige heup operatie ontslagen uit het ziekenhuis van Velez-Malaga, en mocht nog niet lopen. Miranda heeft nog dezelfde avond, tijd vrijgemaakt om ons Mam te verzorgen. Super !
  Miranda bedankt !

 • #1

  Pieter en Trudy van Helden (vrijdag, 29 april 2016 09:59)

  Door een sterfgeval moest ik snel naar Nederland toe. En hadden we iemand nodig die de zorg voor Pieter op zich kon nemen. Margreeth van Goor van El Sigiloso in Coin, waar we verbleven, vond Miranda bereid om 48 uur lang bij Pieter te zijn. Het was een schot in de roos! Ze heeft in alle opzichten goed en lief gezorgd! Heel veel dank, Miranda!

JVH uit Belgie

Begin Februari heb ik een zwaar heelkundige ingreep ondergaan en heb daarvoor nog bijna dagelijks thuisverzorging nodig.
We waren niet zeker of we onze reis naar Zuid Spanje ( andalusie ) konden doen. 

 

In Mei gaf mijn arts "groen" licht zodat we onze reis toch nog konden maken.
Ik ben toen beginnen surfen en zo kwam ik terecht bij Miranda van Poortvliet (thuisverpleging). Zij woont in de streek waar wij zaten( Algarrobo-Costa).
Via mail heb ik dan contact opgenomen met haar. Alles verliep zeer vlot. Wij spraken af dat zij zou langskomen, de dag na onze aankomst.


Zij regelt haar afspraken helemaal naar onze wens.
Het is een aanraden voor iedereen die thuiszorg nodig heeft.
Dankzij de goede zorgen van Miranda kan je toch nog een aangename vakantie hebben.

 

 

Isyde Chameli 21-02-2016 uit Spanje

Miranda is a nurse and Dutch caretaker who looked after me after my column crisis and the operation of it. An excellent professional, cheerful, humorous, kind and gentle that made my days of severe pain in warm days and with high hopes of a good recovery. And so it is.

 

I am very grateful to you Miranda, the success of the surgery is not only the doctor who operated on me, it's yours too, because your affection, your joy, the love that you have your work done and are doing part of that healing. 

 

I leave here for you Miranda all my love and gratitude. 

 

A big kiss, 
Chameli.